Specialister på fasadtvätt

Vill du ha en perfekt fasad med fasadtvätt på ditt företag eller i din bostadsförening? Då har du hittat rätt! Vi utför grundliga och kvalitativa fasadtvättar i Stockholmsområdet. Det är viktigt att en fasadtvätt utförs på bästa sätt genom noggrannhet och med miljövänliga produkter. Hos oss kommer du alltid till en fastighet med fräsch fasad.

Varje fastighet har en unik fasad

Vi vet att alla fastigheter är unika och därmed ser fasaderna olika ut och gjorda av olika material. Vi fasadtvättar alla fasader oavsett om det är en fasad i sten, puts, tegel, metall eller helt enkelt oavsett vilket material det än är.

Vi är en seriös aktör som har många stora företag och fastighetsägare som kunder. Vi arbetar dagligen med fasadtvätt i hela Stockholm från Södertälje i söder till Norrtälje i norr och allt där emellan vilket gör att vi har lätt att anpassa tider och dagar efter vad som passar er.

Vi på Fasadtvätt kan erbjuda snabb och effektiv fasadtvätt till förmånliga priser då vi använder oss av modern utrustning. En del av våra kunder är mer utsatta och behöver få sin fasad tvättad oftare. Vi ser i möjligaste mån till att samma personal utför fasadtvättarna på fasader för att vi vet att våra kunder uppskattar den personliga kontakten man skapar efter en längre tid. Detta är också ett sätt för oss att kvalitetssäkra att våra fasadtvättar håller den kvalitet som behövs för att vara den ledande aktören i Storstockholm. Vi erbjuder intresserade kunder en demonstration av fasadtvätten gratis och efter det får ni en offert på kostnad av oss. Efter det löser vi på Fasadtvätt resten åt er.

Ren & fräsch utomhusmiljö med fasadtvätt

Entrén och fasaden är vårt första intryck av fastigheten och det är även här vi bildar oss en uppfattning om inte bara den allmänna miljön utan också de hyresgäster som bor eller företag som inkvarteras i byggnaden. Därför är viktigt att man gör en fasadtvätt när fasaden blivit smutsig så man kan visa fastigheten från sin bästa sida. Man gör inte bara fasaden fin utan man förlänger även hållbarheten. Gör man dessutom en impregnering kan man förlänga hållbarheten extra länge.

Man behöver inte tvätta hela fasaden varje gång och ibland räcker det med en fasadtvätt på grunden då det blir smutsigt snabbt där när t.ex. hundar kissar eller regndroppar skvätter upp. Detta har en negativ effekt på utseende och på miljön utanför, vilket på sikt kan påverka de boende och förbipasserande.

Det är viktigt att man gör fasadtvätt när vädret tillåter annars riskerar man få frostskador och risken är då att det blir så kallade frostsprängningar i fasaden. När vi utför fasadtvätt så upptäcker vi ofta andra saker som kan behövas göras med fasaden som att det t.ex. lossnat färg, det finns sprickor i putsen eller att vattnet inte rinner där det ska, självklart kan vi hjälpa till med sådant med. Vänd er bara till oss så hjälper vi till!