Fasadtvätt bra Stockholm

Vi på Stockholms Klotter&Fasadtvätt AB finns över hela Stockholm

Stockholms Klotter&Fasadtvätt AB är ett pålitligt saneringsföretag som verkar i alla delar av vår huvudstad. Våra kunder finns över hela Stockholm i form av bland annat försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industrier och bostadsrättsföreningar. Vi är en firma som du kan lita på och som alltid levererar service av en hög kvalitet. Som företag kan vi även visa upp fantastiskt fina kundreferenser och vi har ID06 samt är fullförsäkrade. RUT-avdraget gäller dessutom hos oss vilket gör våra konkurrenskraftiga priser ännu bättre!

Fasadtvätt företag Stockholm

Inget uppdrag är för stort eller för litet

För oss är ingen fasadtvätt i Stockholm för stor eller för liten, så tveka inte på att kontakta oss redan idag för att få mer information om oss på Stockholms Klotter&Fasadtvätt AB. Hos oss kan du helt enkelt få bästa möjliga hjälp när det gäller din fasad, detta oavsett hur stort eller litet uppdraget är.

Fokus på kunden

Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har Stockholms Klotter&Fasadtvätt AB förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att på ett kostnadseffektivt sätt kunna begränsa och åtgärda skador. Du är därför varmt välkommen att höra av dig till oss om det är så att du behöver vår hjälp.