Fasadtvätt i Stockholm

Specialister på fasadtvätt

Vill du kunna få en ren och fin fasad med hjälp av en fasadtvätt? Då har du hittat rätt företag! Vi utför nämligen noggranna och högkvalitativa fasadtvättar i Stockholmsområdet. Det är viktigt att en fasadtvätt utförs på bästa sätt samt med noggrannhet och med miljövänliga produkter. Med hjälp av oss kommer du kunna få en fastighet med en fräsch fasad. Vi erbjuder dessutom en kostnadsfri offert.

Varje fastighet har en unik fasad

Vi vet att alla fastigheter är unika och därmed ser deras fasader olika ut samtidigt som de är gjorda i olika material. Vi kan hjälpa dig med en fasadtvätt oavsett om det är en fasad i sten, puts, tegel, metall eller vilket material det än gäller. Vi är en seriös aktör som har många stora företag och fastighetsägare som kunder. Vi arbetar dagligen med tvättar av detta slag i hela Stockholmsområdet, från Södertälje i söder till Norrtälje i norr.

Få en ren & fräsch utomhusmiljö

Entrén och fasaden är de första intrycken man får av en fastighet, och det gör att man kan skaffa sig en uppfattning om den allmänna miljön och de hyresgäster som bor eller verkar i byggnaden. Därför är det viktigt att man tvättar den när fasaden blivit smutsig så att man kan visa upp den från sin bästa sida. Man gör inte bara fasaden fin genom att göra detta, utan man förlänger även dess hållbarhet. Gör man dessutom en impregnering kan man förlänga hållbarheten extra länge. Man behöver inte heller tvätta hela fasaden varje gång, utan ibland räcker det med en tvätt av husgrunden då det snabbt kan bli smutsigt där, till exempel när hundar kissar eller när regndroppar skvätter upp. Detta har en negativ effekt på utseendet och på miljön utanför vilket på sikt kan påverka de boende och förbipasserande på ett negativt sätt. Begär en kostnadsfri offert av oss direkt för att få en noggrann rengöring!