Vi undersöker din fasad

För att besluta sig om den lämpligaste metoden för fasadtvätt i Stockholm undersöker vi hur skicket är på fasaden och vad det är som behöver tvättas bort. Vid behov kan vi göra en provtvätt. Vi tvättar alla typer av fasader, däribland träfasader, stenfasader och putsade fasader.

img

Fasadtvätt

Vi kan utföra flera olika typer av fasadtvättar. I vissa fall kan man behöva blästra och på okänsliga ytor, till exempel betong, kan man använda sig av sandblästring. Rör det sig däremot om känsligare ytor, som tegel, kan vi använda oss av isblästring. Isblästring går även att använda inomhus. Oavsett hur förutsättningarna ser ut för din fasad kan vi se till att den blir skinande ren!

img

Olika typer av tvättning

Vi kan erbjuda flera typer av tvätt såsom marktvätt och tvätt av stenplattor. Vill du även ha vindskivorna, takfoten, takutsprånget, balkongen eller någon annan del av fastigheten tvättad? Då är det bara att meddela oss! Vi ser alltid till att det blir skinande rent på djupet när vi utför våra arbeten. I samband med att du tar kontakt med oss kan vi även ge mer information om exempelvis vilka medel vi använder vid tvättning.

img

Klottersanering

Har du någon yta som blivit förstörd av ful skadegörelse i form av klotter? Då är det oss du ska kontakta! Alla våra anställda är professionella och har många års erfarenhet av att arbeta med klottersanering. Vi fokuserar alltid på våra kunder och arbetar hårt för att du ska bli nöjd med vår service. Du får alltid en garanti på våra tjänster när du anlitar oss.

img

Målning

Vi har även omfattande kunskap inom målning och kan bistå med både invändig och utvändig målning. Vi vänder oss till alla kundgrupper och kan göra allt från att måla om ett sovrum, till att måla en stor fasad. Ta kontakt med oss idag och berätta mer om vilken typ av målning du är ute efter!